Onze 6-stappen behandeling

– Uw verhaal

Wij vragen u uitgebreid naar uw gezondheidsklachten (anamnese), voeding, verzorging en levensstijl.

– Complete lichaamsmeting (Medical Check)

Via elektrodes op uw hoofd, handen en voeten stuurt en meet het Medical Check apparaat elektronische impulsen door het hele lichaam. De meting is veilig en nauwkeurig en geeft ons informatie over waar in uw lichaam de afvalstoffen, (chronische) ontstekingen en blokkades zitten die uw systeem ontregelen.

– Neutraliseren, losmaken en reactiveren (Med Matrix)

Met behulp van de Med Matrix worden de afvalstoffen in het bindweefsel losgemaakt en cellen gereactiveerd. Dit gebeurt in drie fasen:

Neutraliseren

Een lichaam met afvalstoffen heeft een sterk afwijkende lading en is verzuurd. De elektroden van de Med Matrix stuurt een zwakke gelijkstroom naar het weefsel en verandert de afwijkende lading van buitenaf. De afvalstoffen en zuren worden zo geneutraliseerd.

Losmaken

Middels een geavanceerde vacuümzuigmassage (moderne vorm van cupping) worden de diep vastzittende afvalstoffen losgemaakt. De lymfe kan de afvalstoffen nu opruimen uit het lichaam. Het effect van de zuigmassage is direct te zien en te merken. De rug wordt tijdelijk flink rood en weefsel voelt weer soepel.

Reactiveren

Elektromagnetische frequenties worden naar het lichaam gestuurd om zo cellen en organen te reactiveren. Het zelfhelend vermogen van het lichaam krijgt een ‘herstart’.

– Toxines afvoeren (Detox voetenbad)

Om de afvoer van de losgekomen afvalstoffen flink te stimuleren, volgt een Detox voetenbad. Het water in dit speciale voetenbad is magnetisch en heeft een hoge negatieve (-) ionenlading. Op het moment dat de voeten in contact komen met het water, ervaart het lichaam een grote disbalans. Het verschil tussen het bovenlichaam, met de sterk positief (+) geladen afvalstoffen, en de negatief geladen magnetische energie bij de voeten, zorgt ervoor dat de afvalstoffen naar beneden worden getrokken om zo het evenwicht te herstellen.

– Mental Detox (Audio Color)

De Audio Color, een intelligent real time neurofeedback programma, meet en analyseert uw hersengolven en zet deze om naar een trainingsprogramma in de vorm van kleuren, geluiden en figuren. Bepaalde hersengolven worden hierdoor gestimuleerd of juist afgeremd, zodat uw klachten verminderen. De neurofeedback bevordert ook de communicatie tussen uw beide hersenhelften en ontlaadt uw geest. U ervaart een diepe ontspanning en innerlijke rust.

– Gezond blijven

Geheel gifvrij leven is niet mogelijk. Maar als u weet hoe u gifstoffen zoveel mogelijk kunt vermijden en neutraliseren, zult u in de toekomst minder snel opnieuw ‘verstopt’ raken.

Er wordt altijd gekeken naar wat er voor u persoonlijk haalbaar, handig en wenselijk is. Hierdoor wordt het ‘schoon’ blijven voor u geen enorme opgave, maar een prettige manier om uw gezondheid aanzienlijk te verbeteren. Het doel is dat een aantal kleine veranderingen samen het beoogde resultaat bereikt.

"Wist u dat de apparatuur waar wij mee werken, ook gebruikt wordt door AC Milan en verschillende Duitse professionele voetbalclubs voor hun spelers."